Főoldal Vendégkönyv
BEMUTATKOZÁSTERMÉKEKAKCIÓS ÁRLISTASZAKKIFEJEZÉSEKGY.I.K.REFERENCIÁKVENDÉGKÖNYVFOTÓALBUMKAPCSOLATFELVÉTEL
Vendégkönyv

Ezúton is szeretnénk megköszönni megtisztelő bizalmát. Teljesítéseink során tudásunk legjavát adva igyekszünk Önöket kiszolgálni. Ha a kialakult véleményét megosztaná másokkal is, akkor írjon nekünk, mindenképpen kíváncsiak vagyunk tapasztalataira (a visszajelzés minden cégnek fontos)! Pár sorban (2-5) legyen kedves leírni a Betoninfo Kft-ről kialakult véleményét.
  • Tetszett-e a honlap?
  • Amennyiben jónak ítélte meg a kiszolgálást, akkor mi az, ami Önöknek tetszett az együttműködésben?
  • Mit emelne Ön leginkább ki, ami az Ön számára a legfontosabb volt?
  • Ha mégis volt olyan dolog, amellyel kevésbé volt megelégedve, kérjük azt is írja le, hogy ezt is megfontolva, javíthassunk a szolgáltatásunk minőségén. Ha nem volt ilyen, akkor elértük célunkat, és nagyon örülünk.
  • Ajánlana-e minket másoknak?
A véleményeket az info@betoninfo.hu e-mail címre vagy faxon a 421-4238-as számra várjuk,

Előre is köszönjük, hogy ránk szán 5-10 percet az idejéből.

Fábián Zoltán, ügyvezetőMolnár Zsolt János, kereskedelmi vezetőVélemények:


"Az interneten találtam a Betoninfo Kft-re. Már az első telefon után szimpatikusnak bizonyult a cég. A kedvező árak, a teljeskörű tájékoztatás, a nagyon rugalmas ügyintézés, és a cég közelsége miatt mellettük döntöttem. Mindennel meg voltam elégedve. Bátran ajánlom mindenkinek."

Holota Ildikó, magánépítkező
Budapest, XX. ker. családi ház"Cégünk, a GMart Építész Műhely Kft. generál tervezéssel, műszaki vezetéssel, bonyolítással, családi házak kivitelezésével és lakások átalakításával, felújításával foglalkozik. Okleveles építészmérnökként és a szakági tervezők részvételével az épület, illetve a teljes ingatlan tervezését vállaljuk: építész, belsőépítész, statikus, épületgépész, épületvillamossági (erős- és gyengeáram) és kertész tervezők részvételével engedélyezési és kiviteli terveket készítünk. Tervezési palettánk a lakás átalakítástól, luxus lakóházon át az irodaházig terjed. A kivitelezés saját bejelentett alkalmazottakkal történik, kapacitásunk családi ház kivitelezéséig alkalmas.
Együttműködésünk a Betoninfo Kft-vel 2007 elején egy budaörsi családi ház építésénél kezdődött. Ekkor ismertem meg őket, egy barátom ajánlásával. Az első benyomásom szerint is korrekt céget ismerhettem meg, mivel éppen nyaralás alatt ért el az építkezés arra a pontra, hogy betonra lett szükség. Telefonon felvettük a kapcsolatot, melynek révén én nyugodtan tölthettem szabadságomat, mivel az embereim jelezték, hogy a beton a megfelelő minőségben és pontos időben megérkezett az építkezésre. A szállítás alkalmával a szállítóeszköz vezetői is a helyszíni adottságoknak megfelelően próbálták a kiszolgálást megoldani, azaz a legjobb pozícióba állították a gépet, hogy a beton a legmegfelelőbb helyre kerülhessen, ez szakképzett gépkezelőre vall. A szállított beton adatlapját is azonnal biztosították, mely apróság, de nagyon fontos elem. A fizetési rendszer is segíti a munkámat, hiszen nem kell a helyszínre rohanni fizetni a sofőrnek, vagy a dolgozókat terhelni pénzügyekkel, hanem kényelmesen átutalással is tudtam fizetni, mely a nyaralás alkalmával másképp nem is ment volna. A kedvező ár és minőség megfelelőssége révén hosszú távú kapcsolatra számítok, hiszen az építőiparnak szüksége van megbízható, pontos kiszolgáló partnerekre, vagy ha annak nem is, de nekem biztosan.
Gyors, pontos, profi kiszolgálás kedvező áron, ajánlom minden építkezőnek, aki nem akar idegbetegen tönkremenni az építkezés végére."

Gmart Kft., Marton Géza, okl. építészmérnök, ügyvezető
Budaörs, Rezeda u."A Betoninfo Kft-t az általunk épített családi házakhoz szükséges beton szállítására választottuk partnerként. Pár szóban a következőket emelném ki az eddigi kapcsolatból: jó minőség, rugalmasság, udvarias-, segítőkész kiszolgálás, korszerű gépjárműpark, szakképzett gépkezelők. Szakszerű tájékoztatást kaptunk az általunk kevésbé ismert témákról. Ha azt kérdezik tőlem, ajánlanám-e őket, a válaszom egyértelmű: Mindenféleképpen!!!"

Bauland Kft., Zsidi Balázs, építésvezető
Fótliget, Szada, Veresegyház, Dunakeszi, Csömör, Érd, Budaörs"Cégünk főként az építőipar területén nyújt szolgáltatásokat. Lakások, irodák, üzletek tervezése, generálkivitelezése, építése, felújítása terén minden igényt kielégítünk. A Betoninfo Kft-vel nagyon meg vagyunk elégedve, hiszen bármely kérésünknek segítőkészen, rövid határidővel tesznek eleget. Emellett az alapanyagok mindig jó minőségűek és kedvező árúak."

Cosys Kft., Csákó Tamás, ügyvezető
Roosevelt tér, Maglódi út, Csikós köz
  


Ajánlott kivitelezők Linkajánló Állásajánlat BETONINFO Kft. © Minden jog fenntartva. 2007-2009 Készítette: Rufftech
Központi vevőszolgálat címe:
( a betonkiszállítás nem innen
történik! )
H-1151 Budapest,
Bogáncs utca 1-3
Mobil: 06-20-951-0041
Skype: betoninfo.hu
Betoninfo.hu